Last news in Fakti

2 Март, 2024 12:30 2 794 1

Гьозтепе "позлатява" Станимир Стоилов

  • станимир стоилов-
  • гьозтепе-
  • футбол-
  • договор

Мъри пое "Гьоз Гьоз" през ноември, като тогава парафира за 2,5 години

Гьозтепе "позлатява" Станимир Стоилов - 1

Ръководството на Гьозтепе иска да подпише нов договор със Станимир Стоилов, пише изданието Yeni Asir. Измирският клуб има намерение да удължи контракта на 57-годишния специалист с още две години.

Мъри пое "Гьоз Гьоз" през ноември, като тогава парафира за 2,5 години.

Гьозтепе напредва в преследване на целта си - промоция в Суперлигата. "Жълто-червените" се изкачиха до второ място във временното класиране след назначението на Стоилов. Българският наставник бързо се превърна и в любимец на феновете с офанзивната игра, която изповядва. Под негово ръководство отборът спечели 29 точки от 36 възможни в първенството.

Информацията гласи, че шефовете на турския клуб искат да планират трансферната политика за следващия сезон, като плановете им са изградени с мисъл за Суперлигата и според желанията на Станимир Стоилов.

Ръководството обаче иска да подпише дългосрочен договор с Мъри и неговия щаб, в който влизат Цанко Цветанов и Йончо Арсов, като ги задържи в клуба за четири години.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъглиж

    15 0 Отговор
    Цесекар съм, но браво на Мъри. Може и национален да стане.