Last news in Fakti

3 Март, 2024 10:45 2 094 2

Джейк Пол с пореден нокаут! (ВИДЕО)

  • джейк пол-
  • райън боурланд-
  • нокаут-
  • спорт

Битката им се проведе в Сан Хуан, Пуерто Рико

Джейк Пол с пореден нокаут! (ВИДЕО) - 1

Джейк Пол записа поредната си победа с нокаут в първия рунд. Звездата от YouTube се изправи срещу опитен ветеран в лицето на Райън Боурланд.

Битката им се проведе в Сан Хуан, Пуерто Рико. Райън не се поколеба да напредне в началото, но ударите му бяха бавни и слаби. Не отне много време на Пол, за да се нахвърли яростно срещу Боурланд с леви и десни удари. Райън беше в глуха защита в ъгъла и рефера реши да го спаси.

Така Пол записа 9-тата си победа в професионалния бокс. Той вече е с рекорд 9-1 в бокса и в серия от 3 поредни победи.

Феновете и този път не спестиха критиките си срещу Пол, който пак победи полупенсиониран професионален боксьор. Боурланд напусна спорта през 2018 г., за да работи на нефтена платформа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    0 0 Отговор
    ..... " ВИЖТЕ ПЕТДЕСЕТТЕ РАЗЛИКИ " !!!!!!!!!!!!!!!!!?
  • 2 Абе

    0 0 Отговор
    Палячо някакъв !