Last news in Fakti

3 Март, 2024 20:00 2 364 2

Джорджина издаде кога Роналдо ще сложи край на кариерата си

  • кристиано роналдо-
  • джорджина родригес-
  • футбол

Поне в това са убедени феновете, след като бе разпространено видео от Седмицата на модата в Париж

Джорджина издаде кога Роналдо ще сложи край на кариерата си - 1

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, издаде кога португалската футболна звезда ще сложи край на кариерата си.

Поне в това са убедени феновете, след като бе разпространено видео от Седмицата на модата в Париж. В кадрите се вижда как Джорджина разговаря с друга дама и казва: "Той каза още една година и край. Или две, не знам".

A post shared by OneFootball (@onefootball)

Последните спекулации по темата бяха, че Роналдо ще изчака Световното първенство през 2026-а година, а иначе ще приключи с футбола в настоящия си клуб - Ал-Насър. Това обаче не бе потвърдено.

Иначе Джорджина бе част от шоуто в Париж, като даже излезе на подиума със специална рокля, вдъхновена от екипа на Роналдо в Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джорджи става

    3 2 Отговор
    и за дюшече и за юрганче каквато е пухкава.
    Но със сигурност няма да ти прекопае градината.
    Е на кой му трябва хем яко дебело а в същото време да не върши работа.
  • 2 Украинката от Симитли

    4 2 Отговор
    арна снаа