Last news in Fakti

3 Март, 2024 17:15 878 2

Промяна в плана! Лацио ще реши бъдещето на Тухел

  • байерн мюнхен-
  • томас тухел-
  • футбол-
  • лацио

При евентуално отпадане ситуацията ще стане страшна

Мениджърът на Байерн Мюнхен Томас Тухел може да напусне “Алианц Арена” малко по-рано от очакваното. В момента немецът и ръководството на шампионите имат джентълменска договорка да се разделят по взаимно съгласие в края на сезона.

Причината за това са незадоволителните резултати от началото на кампанията. Баварците бяха разгромени с 0:3 от РБ Лайпциг на финал за Суперкупата на Германия, после отпаднаха в съвсем ранен етап от Купата на страната, а титлата изглежда ще бъде загубена по категоричен начин от Байер Леверкузен на Шаби Алонсо за пръв път от сезон 2011/2012.

Картинката в елиминационната фаза на Шампионската лига също не е приятна, след като Лацио победи Байерн с 1:0 на “Олимпико” в първия мач от 1/8 финалите на турнира. При сценарий, в когото “орлите” елиминират немците, най-вероятно Тухел ще си събере багажа моментално, алармира Фабрицио Романо.

Реваншът между двата тима е този вторник от 22:00ч. на “Алианц Арена” в Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 0 Отговор
    пътник е
  • 2 Лили

    1 0 Отговор
    Случва се и с най- перфектните отбори да изпаднат в слаба форма ,но за това не е вината само на треньора.Има обективни фактори,които въздействат в определени ситуации- натовареност,контузени играчи,лоши атмосф.условия и др.Лошото в случая,че се хвърля петно върху репутацията на треньора,за съжаление.