Last news in Fakti

6 Март, 2024 10:00 585 0

Хари Кейн: В Байерн Мюнхен се борим за всеки един трофей

  • хари кейн-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • лацио

Той отбеляза два гола в мача, а тимът му продължи към следващата фаза

Хари Кейн продължи с блестящото си представяне през сезона, като бе в основата на успеха на Байерн (Мюнхен) с 3:0 над Лацио в реванша от 1/8-финала в Шампионската лига. Той отбеляза два гола в мача, а тимът му продължи към следващата фаза. Според нападателя това е важна победа, която може да преобърне сезона за баварците, които са длъжни да се борят за всеки трофей.

"Изиграхме голям мач, особено след загубата в първия двубой. Задължително трябваше да се класираме напред. Играхме добре и това определено бе топ представяне от всички. При първия гол бе важно да бъда на точното място в наказателното поле, а при втория бях добре позициониран и успях да отбележа с левия крак. Всички носим голяма отговорност като футболисти на Байерн и трябва да се борим за всеки един трофей. Тази победа може да промени сезона ни. Ако играем така във всеки мач, ще имаме още много победи", заяви Кейн.

"Щастлив съм от двата гола тази вечер. Като нападател, всички ме оценяват по головете и асистенциите, особено в големите мачове и такива на елиминации, както бе днес. Това, че успях да помогна на отбора ми дава допълнителна увереност. Ще опитам да продължа да правя това, което правя и досега. От гледна точка на голове сезонът е добър за мен, но не и за отбора. Знаем, че можем повече", допълни англичанинът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА