Last news in Fakti

6 Март, 2024 13:00 1 097 2

БФС излезе с решение за жестокото меле в Трета лига

  • бфс-
  • футбол-
  • дисциплинарна комисия-
  • несебър-
  • атлетик куклен

Двубоят не завърши след сбиване на играчи от двата отбора на почивката. Впоследствие Виделен Сердарски от Атлетик беше зашит с четири шева

БФС излезе с решение за жестокото меле в Трета лига - 1

Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС в Пловдив излезе с решение относно прекратения мач от 21 кръг на Югоизточната Трета лига между Несебър и Атлетик Куклен. Двубоят не завърши след сбиване на играчи от двата отбора на почивката. Впоследствие Виделен Сердарски от Атлетик беше зашит с четири шева.

След известно забавяне и запознаване с всички доклади БФС взе решение да присъди служебна победа с 3:0 за Несебър. Така тимът от черноморското крайбрежие оглави класирането на групата с 55 точки, колкото има и вторият Спартак Пловдив. Несебър обаче има предимство на отбелязан гол на чужд терен в директния сблъсък между двата тима.

След постановлението на СТК с решения излезе и Дисциплинарната комисия в Зона Пловдив. От тях стана ясно за колко време са спрени правата на Иван Стоянов от Несебър и Мартин Иванов от Атлетик Куклен, за които са счита, че са били най-дейни в сбиването.

Иван Стоянов е наказан за пет мача, докато Мартин Иванов няма право да играе в две срещи. Несебър е санкциониран с лишаване от домакинство за два двубоя и трябва да плати глоба от 625 лв. Атлетик Куклен е наказан с парична санкция от 250 лв.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бургазлия

    4 0 Отговор
    На цаците пак им се размина. Москов пак е платил където трябва. После защо нямаме футбол.