Last news in Fakti

6 Март, 2024 14:40 855 0

Тухел искаше да се направи на Ал Пачино, а си счупи палеца на крака

  • томас тухел-
  • футбол-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

Немецът е използвал странен метод за мотивация

Тухел искаше да се направи на Ал Пачино, а си счупи палеца на крака  - 1

Снощи Байерн Мюнхен на Томас Тухел разгроми Лацио у дома с 3:0 в мач реванш от 1/8 финалите на Шампионска лига и поне засега прави така, че сезонът на баварците да не изглежда пълен провал.

В интервю след края на мача Тухел разкри как е успял да мотивира своите възпитаници и какво му е коствало това. В яростната си мотивационна реч, немецът е изритал с цяла сила входната врата на съблекалнята на “Алианц Арена”. Този удар му е коствал счупен палец на крака. Той обаче е успял да прикрие добре този факт, въпреки болката и невъзможността да си махне обувката след това.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА