Last news in Fakti

7 Март, 2024 18:20 991 0

Леброн Джеймс е „износен“

  • ла лейкърс-
  • сакраменто кингс-
  • баскетбол-
  • спорт

Самият играч след мача заяви, че в някои срещи проблемът е доста по-малък в сравнение с други

Леброн Джеймс е „износен“ - 1

Леброн Джеймс не завърши мача тази нощ за ЛА Лейкърс и напусна полето при загубата със 120:130 на „езерняците“ от Сакраменто Кингс. Везенков продължава да лекува контузия и първоначалните прогнози за завръщане във втората половина на месец март не са променяни.

„Аз ще съм ОК!“ Това заяви Леброн, след като бе прегледан глезена му. За 36 минути не полето звездата на Лейкърс и световния баскетбол вкара 31 точки и добави 13 асистенции.

„Става дума за проблема, който имах още преди Мача на звездите. Опитвам се да се справя с болката по възможно най-добрия начин!“, добави Леброн.

Лидерът на Лейкърс обясни, че не е имало нещо специфично, което да му е причинило проблемите.

„Изиграх третата четвърт, седнах в началото на четвъртата и когато станах за да се върна на игрището, нещо стана. С това се боря от известно време!“

Източник, който не бе обявен от ESPN, но е запознат с контузиите използва специфичен израз за травмата на Леброн - "wear and tear". В повечето случаи тези думи се използват за „износване“. Леброн е в своя 21-и сезон в НБА.

Самият играч след мача заяви, че в някои срещи проблемът е доста по-малък в сравнение с други. В конкретната среща той не е усетил нищо до последната четвърт на двубоя. Джеймс бе вписан сред играчите „под въпрос“ преди мача, заради болки в левия глезен. Все още не е ясно дали той ще може да играе отново в петък, когато ЛА Лейкърс е домакин на Милуоки Бъкс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА