Last news in Fakti

19 Март, 2024 06:45 1 663 2

Нападател ще лежи в затвора в ОАЕ няколко години

  • спартак москва-
  • куинси промес-
  • футбол-
  • затвор-
  • дубай

Според източника футболистът може да се забави, тъй като процесът по екстрадицията му в Нидерландия може да се проточи

Нападател ще лежи в затвора в ОАЕ няколко години - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Спартак Москва Куинси Промес може да остане в затвора в ОАЕ няколко години, съобщава De Telegraaf. Според източника футболистът може да се забави, тъй като процесът по екстрадицията му в Нидерландия може да се проточи.

В момента той е в килия с няколко затворници, хранят го само с ориз и пиле. Беше съобщено, че адвокатите на нападателя могат да забавят екстрадицията му с около година.

На 13 март стана известно, че нападателят на Спартак е арестуван в Дубай (ОАЕ). Нидерландската прокуратура очаква нападателят да бъде екстрадиран в близко бъдеще.

През 2024 г. съд в Амстердам осъди Промес на шест години затвор за контрабанда на наркотици. През 2023 г. нападателят беше осъден и на 1,5 години затвор за нападение над братовчед си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАР систем

    1 1 Отговор
    Някой вратар е подал оплакване сигурно, за неимуществени щети. Обикновено защитниците получават обвинения за леки и средни телесни повреди.
  • 2 оторизиран контактьор

    1 0 Отговор
    Майн гал ли бе да го опишеш??