Last news in Fakti

24 Март, 2024 11:00 1 486 0

Роден футболен треньор обра овациите на Тодоровден

  • струмска слава-
  • владимир димитров-
  • тодоровден-
  • спорт-
  • футбол

Именно Владимир Димитров беше главен организатор на събитието вчера

Роден футболен треньор обра овациите на Тодоровден - 1

Стотици гости и жители на Радомир присъстваха на конни надбягвания (кушии) по случай Тодоровден, който беше отбелязан вчера. Празникът започна с водосвет за здраве отслужен от отец Александър. Всички присъстващи се насладиха на красиви ездачни умения и изящни коне в четири категории.

Една от големите атракции на шоуто беше ездата на футболния треньор на Струмска слава Владимир Димитров. Наставникът обра овациите и за пореден път показа класа извън терена, след като на Йордановден извади кръста от водата. Именно той беше главен организатор на събитието вчера.

Победителите във всяка категория получиха купи, медали, парични награди и грамоти, връчени от кмета на Община Радомир Кирил Стоев.

Кметът благодари на участниците и пожела здраве и благоденствие на всички, които носят имената Тодор, Теодора и техните производни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА