Last news in Fakti

1 Април, 2024 09:20 3 903 9

Наско Сираков удари по масата, отстрани най-големия талант в Левски

  • стивън жерард гаоте-
  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

Сираков е забранил тренировки с първия отбор да води юношеският национал Стивън Жерард Гаоте

Наско Сираков удари по масата, отстрани най-големия талант в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков е ударил по масата и за пореден път е отстранил футболист, който не желае да обвърже бъдещето си с клуба. Както е известно, в началото на годината той извади от първия отбор Жереми Петрис и Андриан Краев. Петрис беше продаден на Шарльороа, а Краев вече три месеца тренира самостоятелно на „Герена“.

Сега Сираков е забранил тренировки с първия отбор да води юношеският национал Стивън Жерард Гаоте, считан за най-големия талант в школата на Левски. 16-годишният нападател е отказал да подпише професионален договор със „сините“. Именно заради това собственикът е решил да го извади от заниманията на първия тим, а освен това талантът не играе в мачовете на дубъла и юношите на клуба.

За последно Стивън игра за втория отбор на Левски на 2 март при победата с 5:3 над Рилски спортист, а за формацията до 17 години последната му изява е на 25 февруари при успеха с 2:1 срещу ЦСКА. Няма информация талантът да е контузен. Очаква се юношеският национал да продължи кариерата си в чужбина и през лятото да премине в академията на френския Рен.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нацку раев

    8 2 Отговор
    писна ми от боклуци
  • 2 Герен

    6 4 Отговор
    АЙЙЙ СИКТИИИР АЗ СЪМ СОБСТВЕНИКА
    СОБСТВЕНИК БЕЗ ПУКНАТА ПАРА. И СЕ КЕФИ И ПРИСВОЯВА ПАРИТЕ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ДРУГИ. ТУЛУПИС НОМЕР ДВЕ. ПРАЙ СИ ЩО СИ ЩЕ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дерето

    17 2 Отговор
    Няма право да му забранява тренировки, които родителите са платили. Жалка и изнудваческа работа.
  • 5 Преслап

    20 2 Отговор
    БФС да се сезира, клуб няма право да забранява на децата да тренират.
  • 6 Голата истина

    11 3 Отговор
    Момчето да не е лудо да рита за нашта кочина щом може да иде в чужбина
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сандо

    2 3 Отговор
    Колко таланта в България бяха погубени заради фантасмагориите на родители и алчността на агенти?Колко юноши бяха продадени на тази крехка възраст,между 15-20 години,и беше опропастено спортното им бъдеще?И не излизайте с номера,че те играят в чужбина!Ритат милите,ама къде?Къде ритат Антов,Краев,Ст. Иванов,Вутов,а и само те да са!Вярно е,че футболът става в голяма степен бизнес,но и там,както във всеки бизнес,трябва да знаеш и да можеш да продадеш в най-удачния момент стоката си.А нашите продавачи сякаш се намират на сергия на битпазар.И Сираков /а и не само той/ е напълно прав да предприема непопулярни,но необходими действия,за да спаси и развие таланта от Левски.

    Коментиран от #9

  • 9 Рото

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сандо":

    Ех тези "лоши" агенти и този "добър" Сираков . Много добро решение да му предложи договор без никакви клаузи и като не иска да подпише да го изгони от тренировка на юношите.