Last news in Fakti

3 Април, 2024 10:10 610 3

Откриват строителната площадка на "Българска армия" в понеделник

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • цска-
  • строителна площадка

Според нея в рамките на 90 дни фирмата, избрана да демонтира и разчисти стадиона, трябва да "разруши сгради, както и да извози генерираните строителни отпадъци"

Откриват строителната площадка на "Българска армия" в понеделник - 1

Официалното откриване на строителната площадка на "Българска армия" ще бъде в понеделник, 8 април, стана ясно от информационна табела, която бе поставена пред входа на съоръжението вчера.

Според нея в рамките на 90 дни фирмата, избрана да демонтира и разчисти стадиона, трябва да "разруши сгради, както и да извози генерираните строителни отпадъци". Планираният максимален брой работници на обекта пък е 35.

Както е известно, фирмата "Ростер" влезе в имота в понеделник, като проведе среща с "червеното" ръководство и в момента планира точната последователност на стъпките по подготовката на терена за предстоящите строителни дейности. Огледите продължават с пълна сила, пише "Тема Спорт".

До дни достъпът до "Армията" ще бъде ограничен и там ще се настани тежка техника. Няколко от работниците вчера се покатериха на пилоните за осветлението, за да се запознаят в детайли с техните характеристики. Фирмата разполага с подемна платформа, която може да се конфигурира за височинна работа до 120 метра, и именно чрез нея скоро ще бъде премахнато електрическото осветление, поставено през далечната вече 1982 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    1 2 Отговор
    Понеделник, понеделник... Кой понеделник🤔? Беше и за 01.04. А да, 01.04 ден на шегата. Та и как се започне.... така ще е. 🤣
  • 2 ПогрЕбален🖤

    1 1 Отговор
    Глупаци, то фенове не останаха, те нов стадион щели да правят, смях и половина

    Коментиран от #3

  • 3 456

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПогрЕбален🖤":

    За да има фенове трябва да има и футбол. 🤔🤣