Last news in Fakti

4 Април, 2024 13:00 698 0

Култов мач за 100 години Етър: Организират двубой срещу звезди от САЩ '94

  • етър-
  • 100-годишнина-
  • футбол-
  • юбилей-
  • сащ 94

Настана времето да обявим новина, която от дълго време очаква всеки привърженик на Етър!

Култов мач за 100 години Етър: Организират двубой срещу звезди от САЩ '94 - 1

Макар и на последното място в Първа футболна лига, Етър (Велико Търново) продължава с подготовката за отбелязване на 100-годишнината от въвеждането на футболната игра в града. Етърци обявиха и събитие, което трябва да се превърне в гвоздей нa всички тържества.

"Боляри! Настана времето да обявим новина, която от дълго време очаква всеки привърженик на Етър! Нашият любим отбор празнува на 24 април своя вековен юбилей. Предстои ни да отпразнуваме заедно 100 години от основаването на Етър! Подготвена е богата програма с ред интригуващи прояви, която да бъде отбелязан празника.

"Гвоздеят" на проявите е мачът между шампионския Етър и Пеневата чета от САЩ-94, постигнала най-големия успех в историята на българския футбол. Сблъсъкът е под надслов "Звездите на ЕТЪР" срещу "Звездите на НА БЪЛГАРИЯ"!", cе казва в официалното съобщение.

Също така се допълва, че в следващите дни ще има още новини за поредицата от прояви, с които на 24 април ще се празнува във футболно Велико Търново. Етър (ВТ) има специално място в най-големия успех на българския национален тим. Продукти на Етър са покойният вече Трифон Иванов, Красимир Балъков, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, а роденият в Генерал Тошево (област Добрич) Бончо Генчев е минал в сериозна част от кариерата си през Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА