Last news in Fakti

5 Април, 2024 15:53 900 5

Левски изкупи всички билети за дербито с ЦСКА

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • цска-
  • вечно дерби

За Сектор "А" на "Васил Левски" са продадени всичките 6551 пропуска

Левски изкупи всички билети за дербито с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Свръхактивизацията на привържениците на Левски за предстоящото дерби в неделя срещу ЦСКА е повсеместна и вече официално "сините" привърженици закупиха абсолютно всички пропуски, които са им отредени за големия дуел с "червените".

За Сектор "А" на "Васил Левски" са продадени всичките 6551 пропуска, като в това число влизат и абонаментните карти, които почитателите на отбора от Сухата река са закупили преди сезона и използват по време на домакинствата на "Герена". В неделния мач Левски "приема" ЦСКА от 14,45 часа. Така 17,625 човека, които подкрепят страстно отбора, воден от Николай Костов, ще дадат своя дан в големия дуел.

Ситуацията при ЦСКА не е близка до тази на големия съперник, след като към 13,15 часа на 5-и април "червените" привърженици са закупили 2948 от 7463 пропуска за отредения за тях сектор "В", докато от 10 787 пропуска са взети 4782 билета за любимия им сектор "Г".

Все пак тенденцията от години насетне е "червените" фенове да се мобилизират в последния момент за всички мачове, но с оглед представянето на отбора след рестарта на шампионата не е ясно дали отливът за столичния спектакъл няма да бъде факт.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    4 4 Отговор
    Дерби,без всякакво значение.Два отбора ,ще поритат за здраве.Кога сме гледали мач между тезе отбори и да играят за нещо?
  • 2 МИШ

    8 2 Отговор
    Левски и ЦСКА,колко па да са слаби?Те,аз съм левскар,ама питам?Абе,тия,футбалери преди 40години ,немаше да играят в Б-ГРУПА.
  • 3 Малееее

    5 1 Отговор
    Колко женички ще има без работа докато тия дерът гърла на стадиона.
  • 4 Що пък не

    3 2 Отговор
    Да им се чуди човек на мазохизма. Мерак да гледаш резил
  • 5 Фончо

    2 2 Отговор
    Предпочитам да си купя цигари и да пропуша, от колкото да дам пари за билет на тва смешно нещо, наречено БГ футбол.