Last news in Fakti

5 Април, 2024 20:40 1 479 2

Тежък удар по ЦСКА преди дербито с Левски!

  • цска-
  • левски-
  • футбол-
  • християн петров-
  • иван турицов

Железният бранител на "армейците" и капитан на младежкия национален отбор е със скъсани връзки на глезена

Тежък удар по ЦСКА преди дербито с Левски! - 1
Снимка: БГНЕС

Един от основните футболисти на ЦСКА Християн Петров отпада за дербито с Левски в неделя, съобщава БЛИЦ.

Железният бранител на "армейците" и капитан на младежкия национален отбор е със скъсани връзки на глезена. Петров пострада при домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив), като "червените" се надяваха контузията му да не е тежка и да може да играе срещу Левски. Вечното дерби е в неделя от 14:45 часа на "Васил Левски".

Християн Петров предстоят около 20 дни рехабилитационни процедури до пълното му възстановяване.

Защитникът на ЦСКА се появи с шина на десния крак на трибуните на стадиона в столичния квартал "Драгалевци". Петров, както и Иван Турицов, решиха да гледат на живо дербито за върха във Втора лига между Септември (Сф) и Спартак (Варна). Както вече писахме, на мача е и треньорът на "армейците" Нестор Ел Маестро, който е в компанията на асистента си Александър Гицов.

Константин Папазов също е сред зрителите на мача.

Турицов отпада за дербито с Левски. Националът ни, който пропусна няколко мача на ЦСКА, вече излекува контузията и поднови пълноценни тренировки, но не е напълно готов да се включи в битката със "сините" в неделя.

Все още не е ясно и какво точно е състоянието на друг от защитниците на "армейците" - Мартин Стойчев. Дeсният бек пострада срещу Локо (Пд) и не е изключено да се стигне до операция. "Червените" се надяват нещата да не са чак толкова сериозни и всичко да се размине с медикаментозно лечение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Величко

    0 1 Отговор
    Тити , батковото , ... и какво толкова хубаво се случи с вашата демокрация , че аз не можах да го видя ? ! Оф ... , добре че не съм българин ...
  • 2 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Мача с доведения Литекс обединен с Етрополе не е никакво дерби!