Last news in Fakti

5 Април, 2024 16:44 1 177 0

Национал на ЮАР бе застрелян при опит за кражба на колата му

  • кайзер чийфс-
  • люк флерс-
  • юар-
  • футбол-
  • футболист-
  • застрелян-
  • обир

Футболистът, който само преди месец навърши 24 години, е убит на бензиностанция, докато седял в колата и чакал персонала

Защитникът на Кайзер Чийфс - Люк Флерс, беше застрелян по време на обир, съобщават от пресслужбата на южноафриканския клуб. Футболистът, който само преди месец навърши 24 години, е убит на бензиностанция, докато седял в колата и чакал персонала. Двама души опитали да откраднат автомобила му и се стигнало до престрелка. Потърпевшият починал на път за болницата, а полицията веднага се заела да разследва случая.

"С голяма тъга съобщаваме, че играчът на Кайзер Чийфс Люк Флерс трагично загина снощи по време на инцидент с отвличане на кола в Йоханесбург. Нашите мисли и молитви са със семейството и приятелите му в този труден момент", се казва в изявлението на клуба.

Флерс играе за Кайзер Чийфс от октомври миналата година. Преди това защитникът обличаше екипите на Супер Спорт Юнайтед и Убунту Кейп Таун.

Той беше в отбора на Южна Африка U23 на Олимпиадата в Токио , а през 2021 г. беше повикан в мъжкия национален тим за световните квалификации срещу Етиопия, но остана резерва.

В памет на Флерс всички мачове в ЮАР през уикенда ще започват с минута мълчание.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА