Last news in Fakti

9 Април, 2024 15:18 1 003 3

Мъри Стоилов: Нищо още не е приключило - всички трябва да знаят това добре

  • станимир стоилов-
  • гьозтепе-
  • футбол-
  • ерзурумспор

Качеството не беше много добро през първото полувреме, но сме много щастливи, че взехме 3 точки

Мъри Стоилов: Нищо още не е приключило - всички трябва да знаят това добре - 1
Снимка:

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов призова момчетата си за максимална концентрация до края на сезона. Това се случи след победата над Ерзурумспор с 3:0 в мач от 29-ия кръг на турската Лига 1.

"Качеството не беше много добро през първото полувреме, но сме много щастливи, че взехме 3 точки.

Тези 3 точки ни поставиха малко по-напред от опонента ни и ни придвижиха малко по-напред към целта ни - спечелване на промоция за Суперлигата. Но още нищо не е приключило. Някои може да си помислят, че вече сме в Суперлигата, но аз категорично не съм съгласен с това. Нищо още не е приключило. Аз, моите играчи и всички около нас трябва да знаят това добре.

Трябва да продължим да работим здраво и да се готвим за следващите ни мачове. В момента трябва да спечелим поне още 2 мача и да се подготвим по възможно най-добрия начин за предстоящите мачове. Ако не направим това, ще имаме големи проблеми.

В същото време моите играчи винаги трябва да играят с максимална производителност, защото имаме фенове, които ни карат да играем при разпродадени стадиони у дома всеки мач и оказват страхотна подкрепа в цяла Турция. Никога не ни оставят сами", заяви Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веско

    6 1 Отговор
    Стоичков като треньор може само да му диша прахта на Мъри Стоилов!
  • 2 шефа

    7 1 Отговор
    От ЦСКА съм,но Мъри е отличен треньор и можеше да постигне много успехи в Левски,но там има един велик некадърник и мошеник,и това е Раеф.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "шефа":

    Благодарение на Наско Сираков ЛЕВСКИ си запази името, не сложи ТИРЕ и не стана МЕНТЕ!