Last news in Fakti

9 Април, 2024 18:00 881 1

Признание за наш национал в Нидерландия

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • цволе-
  • екселсиор

Кръстев е в компанията на по трима футболисти на ПСВ Айндховен и Фейенорд, както и двама от НЕК Ниймеген

Признание за наш национал в Нидерландия - 1

Филип Кръстев попадна в идеалния отбор на Ередивизия за 29-ия кръг на специализираното издание soccernews.nl. Българинът игра много силно за победата на неговия Цволе над Екселсиор и попадна в тима на седмицата.

„Специален играч е този български халф. Срещу Екселсиор има отлична статистика с цели пет създадени положения за отбора си и най-много направени подавания. Също така е бил фаулиран три пъти“, написаха от изданието.

Кръстев е в компанията на по трима футболисти на ПСВ Айндховен и Фейенорд, както и двама от НЕК Ниймеген.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 1 Отговор
    И този играч щеше да си провали кариерата след като рано-рано реши да покорява върховете на запада.Добре,че се върна в България и в Левски за да тръгне отново нагоре.Още един пример затова,че български играчи не трябва да напускат рано българското първенство.Но този пример важи с пълна сила и за ръководителите на футболните клубове.