Last news in Fakti

10 Април, 2024 15:20 1 006 0

Феновете на Рома събраха пари за глобата на Манчини след гаврата с Лацио

  • рома-
  • джанлука манчини-
  • футбол-
  • лацио

Парите бяха събрани за броени часове

Централният защитник на Рома Джанлука Манчини се забърка с различни институции и скандали в дните след Дербито на Рим срещу Лацио. В него “джалоросите” спечелиха с 1-0 след гол именно на Манчини.

След края на двубоя на Стадио “Олимпико” италианецът отиде да се радва пред “Курва Суд” и привържениците на Рома, взимайки от трибуните огромно небесносиньо знаме с изобразена мишка на него. След шоуто, което спретна на пистата зад терена, Манчини бе обвинен от Италианската футболна федерация за неуважение към съперник и бе глобен със сума от 5000 евро.

По настояване на фенове на Рома бе отворена кампания за набиране на средства, които да покрият сумата. За броени часове над 6500 евро бяха събрани, а наказанието бе изплатено и отменено.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА