Last news in Fakti

13 Април, 2024 21:45 1 129 7

Венци Стефанов: Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно...

  • венци стефанов-
  • футбол-
  • славия

Видях, че двубоят се разви по най-добрия начин за Славия

Венци Стефанов: Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно... - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на "белите" с 3:1 над Хебър на стадион "Александър Шаламанов" в мач от 29-ия кръг на efbet Лига.

"Видях, че двубоят се разви по най-добрия начин за Славия. Момчетата играха със сърце, раздадоха се, нашите рожби донесоха победата. Всички играха и се раздадоха напълно, отборът има голям потенциал, най-вече в младите футболисти на Славия", започна Стефанов.

"Не съм гадател, ще направим всичко възможно, ще играем. Ако играем така, съм сигурен, че мачът ще завърши добре за Славия", отговори босът на "белите" на въпрос дали Славия може да победи Крумовград и да влезе в групата между 7-мо и 10-о място.

"Говорим си със старши треньора, не знаех, че е казал, че не си говорим. Нямам претенции към старши треньора, но трябва да се пази здравето на футболистите на Славия и да се мисли за нашите деца. И Мартин Георгиев, и Мартин Сораков, и Роберто Райчев са с голям потенциал", добави Венци Стефанов.

"Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно... Когато трябва да решаваш в коя група да бъдеш, е нормално да има напрежение. Това е напрежението. Ако търсите нещо между старши треньора и мен, няма. Питайте го него, аз нямам проблеми с него. Ако той има, попитайте го, да каже. Необходимо е да си вършим работата, не е седянка това", продължи Стефанов.

"Ръководството всичко, каквото е необходимо, е налице. Оттам нататък работата е на футболистите и треньорите. Девет контузени има след днес, трябва да носи някой отговорността, не съм аз. Ти от главно следствено ли си? Недей търси жълтини, много добре си играят децата, показаха, че имат потенциал и имат бъдеще", завърши Венци Стефанов.

Славия срази вял Хебър

Ето подробности

Източник: topsport.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трансформатор

    6 2 Отговор
    При соца, Славия често играеше в европейските клубни турнири, а сега се радват на победа срещу Хебър и очакват дербито срещу Крумовград.
  • 2 СЗО

    4 4 Отговор
    Беше ми домъчняло за простотиите на Бат Венци.
  • 3 Крумов

    2 2 Отговор
    Как може мафиоти да ни ги дават на всяко интервю, тези нямат ли някакъв клуб - те са смешни.

    Този му откраднаха детето, това да не ти се случва. Но той си продължава да се прави на големият.

    Както и да е.
  • 4 Ширин Абдуллах Чатлъ

    3 0 Отговор
    Славия 1912 година. Де да зная, може и от славяни да му иде името на клубът. Левски 1914, а ЦСКА 1948. Това е положението. Футболът отдавна не е футбол
  • 5 Да отговоря

    1 2 Отговор
    ДА ПРИ СОЦА ДА НО ПРЕДИ КЛУБА ВЪРВЕШЕ БАТЕ С КУФАР ОТ НАГРАДНИЯ ФОНД И ВСИЧКО ВЪРВЕШЕ КАКТО ТРЯБВА. СЕГА ВЕЧЕ НЯМА БАТЕ НЯМА МИХАЙЛОВ. ИМА ГОНЗО ДОКАТО СТАНЕ ПОНЕ МАЛКО НА ТЕЗИ ДВАМАТА ЩЕ МНОГО ВРЕМЕ. ТРяБВА ДА МОЖЕ ДА МУ ЧАТКА КАК ДА НАПЪЛНИ НАГРАДНИЯ ФОНД. ДА НАМИРА БОНУСИ БЕЗ ДА НАТОВАРВА СПОНСОРИ И РЕКЛАМОДАТЕЛИ. ФУТБОЛНИЯ КЛУБ Е ЗА ПЕЧАЛБА И ДА НОСИ УДОВОЛСТВИЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ. ФУТБОЛНИЯ ОТБОР НЕ Е ЗА МЪКА НА ЗРИТЕЛИТЕ НЕ И ЗАПОДАЯНИЯ И НЕ ЗА ДА НОСИ ЗАГУБИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ. КОГАТО ГОНЗО ГО УПРАВИ И ВСЯКА ГОДИНА НАПЪЛНИ НАГРАДНИЯ ФОНД С $80 000 000 - $100 000 000 с закон за данъчни облекчения в спорта И ПОДПОМАГАНЕ НА ФУТБОЛА ОТ 10%- 100% от дотирани пари се считат за данъчни облекчения до попълване на горе спомената сума. и от онлайн залагания както от правата за излъчване на футболни срещи тогава ще кажем ТОВА МОМЧЕ Е НАШЕТО МОМЧЕ МОЖЕ РАЗБИРА ЗНАЕ КАК ДА ГО НАПРАВИ ПОДХОДИ И ЗНАЕ НАКОЙ ДА ГО ВЪЗЛОЖИ.
  • 6 маджо

    0 0 Отговор
    Има ли СИК-аджия, който да не е бандит? Може би само бат Бойко?!

    Коментиран от #7

  • 7 Ширин А Чатлъ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "маджо":

    Е аз не съм в СИК, но другия ми баща Дмитрий Минев май беше там ?!