Last news in Fakti

14 Април, 2024 21:04 2 162 10

ЦСКА oфициално обяви промяната на треньорския пост

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • футбол

Причината за това решение са слабите резултати, като ЦСКА загуби от Пирин у дома с 1:2 и това изпрати тима на трето място, на цели девет точки от върха

ЦСКА обяви официално раздялата си с треньора Нестор Ел Маестро, както и с неговия щаб. Причината за това решение са слабите резултати, като ЦСКА загуби от Пирин у дома с 1:2 и това изпрати тима на трето място, на цели девет точки от върха.

Начело на ЦСКА ще застане Стамен Белчев с помощник Анатоли Нанков. Треньор на вратарите остава Стоян Колев, а анализатор на тима ще бъде Христиан Христов, съощбиха от "червените". Ето какво гласи пълното съобщение на ЦСКА без редакторска намеса:

"След незадоволителните резултати в последните мачове ръководството на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.
Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме успех в бъдещите начинания!

На тяхно място начело на тима застава Стамен Белчев с помощник бившият играч на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият страж на „армейците“ Стоян Колев запазва позицията си треньор на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си начело на първия отбор, Стамен Белчев ще даде пресконференция на 16.04.24 г. от 10:00 ч. на националния стадион "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧервенКаскет

    21 7 Отговор
    хаха, от трън на глог, все едни и същи палячовци .....
  • 2 литекс софия

    16 5 Отговор
    нормално

    Коментиран от #5

  • 3 Бай Ганьо

    18 0 Отговор
    Този сериал го гледаме години наред.
    Жалко за лоялните фенове
  • 4 Истината е, че

    23 5 Отговор
    Тая карикатура си беше баш на място в измисления отбор от Ловеч.
  • 5 Леефски

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "литекс софия":

    Шшшшттт .. 🤭🤫
  • 6 Артилерист

    10 1 Отговор
    В търговското дружество на Ганчев, в каквото е превърнат някога добре организираният футболен клуб "ЦСКА ", няма значение кой ще е треньор на отбора. Важно е да има сравнително прилични резултати, за да може да се рекламират докарваните "на килограм" наемници и някой да се лъже да ги купува, за да върви търговията. Прославената някога футболна школа на ЦСКА практически не функционира. Най-добрите специалисти са разкарани(Домусчиев прибра каквото му хареса) и на практика в ЦСКА остана само името. Той Ганчев затова и за "марката ЦСКА" най-много се изръси, защото тя е която все още продава. Наясно съм, че при сегашния ни капитализъм всичко е пари и печалба, но без морал, дух, сърцатост всичко е половинчато. В ЦСКА се водят играчи, които си личи, че могат да ритат, но те най-вероятно са изгонени, защото нямат професионална дисциплина, отдаденост в играта. Аз съм сигурен, че в цесекарския отбор на Христо Янев, който спечели купата на България, имаше повече ресурс за развитие, отколкото да се кандърдисват да играят болшинството от мъдрите, които сега са доведени в ЦСКА. Искрено съжалявам и се възхищавам на момчетата от агитката, които все още ходят и дерат гърла с любимото ЗАВИНАГИ "ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА"!!!
  • 7 Aлфа Bълкът

    6 1 Отговор
    Ще сложат някой сърбин пак до края на сезона да врътне 3-4 мача черно тото и него ще сменят!
  • 8 Кое ЦСКА?

    7 3 Отговор
    ЦСКА Масква, ЦСКА 1948 или ЦСКА--Сафия???

    Коментиран от #10

  • 9 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Хайде майсторе и след 2 - 3 месеца те чакаме отново.
  • 10 Ветеринарен психолог

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Кое ЦСКА?":

    Левски Карлово или Левски Паталеница?