Last news in Fakti

18 Април, 2024 07:00 897 3

Стамен Белчев: Мачът е отворен, ще направим всичко възможно да продължим

  • стамен белчев-
  • футбол-
  • цска-
  • ботев пловдив-
  • купа на българия

Без централен нападател трудно се случват нещата

Стамен Белчев: Мачът е отворен, ще направим всичко възможно да продължим - 1
Снимка: БГНЕС

Стамен Белчев - наставник на ЦСКА - обяви след поражението с 0:1 от Ботев (Пловдив), че причината Фернандо Каранга да не вземе участие в двубоя е травма на тарана и той ще е аут за известен период от време. Треньорът допълни, че без централен нападател се играе трудно.

"Когато не победиш, не е това, което ни се искаше. През по-голямата част владеехме топката, стигахме до наказателното поле и там нямахме идея и нужната скорост.

Без централен нападател трудно се случват нещата. Каранга получи неприятна контузия, която ще го изкара за неопределен период от време. Утре ще имаме яснота какво е положението.

Мачът е отворен. Бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно не само да победим, но и да продължим. Ще си извлечем изводите като щаб.

Тези две тренировки, които имах, настроението беше добро. Ще искам малко повече време да променим някои неща, но всичко ще бъде наред.

Още има какво да се желае до това, което искаме като изисквания, но се надявам скоро да изглеждаме много по-добре. Във всеки мач ЦСКА трябва да дава всичко от себе си, за да побеждаваме", каза Стамен Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    3 1 Отговор
    Стаменчо не само мача е отворен но и портите на стадиона ги няма и там е отворено и има силно течение което при нова загуба ще те издуха . Какви специалисти сте след като години наред се заблуждавате че имате отбор , а треньорите сте като носни салфетки 2-3 месеца и след 2 загуби аут. Докато не започнете да налагате българските момчета излезли от школата си и престанете да купувате разни там Каранги ,Асприлевци и други незнайни футболисченца ще си останете само със спомените от миналото
  • 2 немо

    5 0 Отговор
    Материала е калпав бе Стамене! Къде ще продължаваш? Да ходите да се излагате в ЕВропа ли? По-добре си стойте вкъщи
  • 3 Левски 1914

    4 1 Отговор
    Литекс с ТИРЕ е цска МЕНТЕ!