Last news in Fakti

28 Април, 2024 19:49 2 311 5

Голово шоу отложи празника на Лудогорец в Разград

  • футбол-
  • крумовград-
  • лудогорец

Разградчаниз авършиха 3:3 с Крумовград, недялков си отбеляза автогол

Голово шоу отложи празника на Лудогорец в Разград - 1

Лудогорец и Крумовград завършиха 3:3 в двубой от efbet Лига, който можеше да направи "орлите" официално шампиони на България. Гостите поведоха с 0:2, като се разписаха Серкан Юсеин и Александър Колев, но след почивката "орлите" успяха да направят пълен обрат чрез Рик Джонатан, Руан Круз и Оливие Вердон, който вкара дузпа. В самия край на срещата Антон Недялков имаше злощастието да си отбележи автогол, който оформи крайния резултат. Лудогорец не показа позната концентрация, но отново бе изключително опасен и създаде голям брой положения, чрез които можеше да вкара и още попадения.

След това равенство Лудогорец остава на първо място със 77 точки, на цели 10 от втория ЦСКА, докато Крумовград е 6-и с 45 пункта на сметката си.

В 9-а минута бе първият по-добър шанс в срещата. Бернард Текпетей видя празното пространство и опита удар от разстояние, но Янко Георгиев внимаваше и след получилия се рикошет успя да улови топката.

Само три минути след това Серкан Юсеин се справи по чудесен начин на фланга и намери на чиста позиция Александър Колев в противниковото наказателно поле, като последният не сбърка, успявайки да матира Падт с добър завършващ удар - 1:0 за Крумовград.

В 22-а минута Патрик Луан получи страхотен пас в наказателното поле и не се поколеба да овладее и да шутира по диагонала, но не бе точен и топката излезе в аут. Три минути по-късно Сон отигра по превъзходен начин с едно докосване, а Якуб Пьотровски шутира мощно с десния си крак, но кълбото профуча встрани от левия страничен стълб на Янко Георгиев.

В 26-а минута Крумовград организира страхотна атака, която започна от вратаря и дълго подаване към центъра, а след това топката бе изпратена на десния фланг, който отново се оказа най-силното оръжие на гостуващия тим. Серкан Юсеин бе намерен на стрелковата позиция, а той запази хладнокръвие и завърши в далечния ъгъл, за да удвои резултата.

В 36-а минута Лудогорец изпълни добър корнер, а футболист в "зелено" стреля с глава, но за късмет на Янко Георгиев ударът бе точно в него и стражът успя да улови. Пет минути след това домакините организираха бърза атака, а Руан Крус овладя на границата на наказателното поле, след което отклони към Текпетей, а последният нагласи топката на десния си крак, но шутът му бе много силен и прелетя над напречната греда.

В края на първото полувреме Александър Колев опита центриране в наказателното поле, а Педро Нареси не се намеси по най-добрия начин, като отклони топката към собствената врата и само добрата реакзия на Падт предотврати трето попадение във вратата му.

В 49-а минута Педро Нареси дриблира по чудесен начин през центъра, след което пусна извеждащо подаване към Рик Джонатан, който се отскубна от защитата и останал очи в очи с Янко Георгиев не сбърка, успявайки да се разпише със страхотен завършващ удар - 1:2

В 56-а минута Рик Джонатан показа добра техника в наказателното поле, след което бе съборен от Лукас Сантана в наказателното поле, а главният арбитър отсъди дузпа за "орлите". С изпълнението се нагърби Оливие Вердон. Макар да уцели ъгъла Янко Георгиев, не успя да отрази и резултатът бе изравнен - 2:2.

Малко след това Момчил Цветанов видя празното пространство и не се поколеба да дръпне спусъка от разстояние, но Падт внимаваше и парира по чудесен начин.

В 76-а минута Рик Джонатан опасно от левия фланг, а Клайдер Машедо не се справи и изчисти към собствената врата, като Георгиев първоначално изби, но Руан Круз бе най-съобразителен и успя да направи чудесна добавка, за да се разпише във вратата на Крумовград, осъществявайки пълен обрат - 3:2 за Лудогорец.

Пет минути след това Спас Делев демонстрира добра техника в противниковото наказателно поле, а след това хитро отклони към Бернард Текпетей. който стреля с първото докосване в близкия ъгъл, но Янко Георгиев спаси с една ръка, избивайки в корнер.

В 89-а минута Крумовград изпълни тъч, а на фланга получи Октай Юсеин, който преди самата аутлиния се опита да върне топката към дузпата, но Антон Недялков протегна крак и за негово нещастие насочи топката към собствената си врата, като Падт не успя да реагира и само изгледа как топката влиза във вратата му - 3:3.

Стартови състави:

Лудогорец: 1. Серджио Падт, 3. Антон Недялков, 4. Динис Алмейда, 6. Якуб Пьотровски, 7. Рик Джонатан, 9. Квадво Дуа, 17. Сон, 24. Оливие Вердон, 30. Педро Нареси, 37. Бернард Текпетей, 99. Руан Секо

Крумовград: 1. Янко Георгиев, 44. Божидар Кацаров, 5. Матей Шимич, 18. Клайдер Машедо, 2. Джуниет Али, 4. Лукас Сантана, 13. Диего Рапосо, 17. Патрик Луан, 7. Момчил Цветанов, 10. Серкан Юсеин, 9. Александър Колев


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Земеделец

    26 1 Отговор
    На тотото вече голово шоу ли му викат?
  • 2 Бай Ганьо

    15 0 Отговор
    Жалко, че има все още някой да вярва на такъв цирк
  • 3 13579

    1 0 Отговор
    Нагласен мач,трябва УЕФА да разследва Домуса,толкова нагласено и корумпирано първенство няма никъде.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.