Last news in Fakti

1 Май, 2024 14:59 585 0

Ман Юнайтед се разделя с двама директори

  • патрик стюарт-
  • клиф бати-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Патрик Стюарт и Клиф Бати ще напуснат клуба след края на сезона

Ман Юнайтед се разделя с двама директори - 1

Манчестър Юнайтед обяви, че временният изпълнителен директор Патрик Стюарт и главният финансов директор Клиф Бати ще напуснат клуба след края на сезона.

Жан-Клод Блан, главен изпълнителен директор на миноритарните собственици на Юнайтед "Инеос Спорт", ще заеме позицията на Стюарт до 13 юли, когато Омар Берада ще поеме поста след предстоящото му пристигане от Манчестър Сити. Роджър Бел, бивш финансов директор на "Инеос Спорт", ще замени Бати.

"Бих искал лично да благодаря и на Патрик, и на Клиф за подкрепата да опознаем клуба и за това, че ни накараха да се почувстваме добре дошли. Уважавам решенията им да продължат напред, докато създаваме нов мениджърски екип за клуба", заяви основателят на "Инеос" сър Джим Ратклиф.

Главният собственик Джоел Глейзър коментира: "Бих искал да благодаря на Патрик и Клиф за отдадената им работа за Манчестър Юнайтед и да им пожелая успех в бъдеще. И двамата бяха източник на безценни съвети и опит в продължение на много години, а Патрик изпълняваше важна роля като временен изпълнителен директор по време на тази преходна фаза."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА