Last news in Fakti

1 Май, 2024 19:00 1 556 0

Отиде си легенда на Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • иън мелър-
  • футбол-
  • легенда-
  • починал

Информацията стана достояние, благодарение на неговия син – Нийл, който е бивш футболист на Ливърпул и Уест Хем, а сега се подвизава като журналист за Sky Sports

Отиде си легенда на Манчестър Сити - 1

Изключително тъжни новини дойдоха от Англия, след като след тежка битка за своя живот ни напусна легендарния футболист на Манчестър Сити Иън Мелър. Информацията стана достояние, благодарение на неговия син – Нийл, който е бивш футболист на Ливърпул и Уест Хем, а сега се подвизава като журналист за Sky Sports.

Отиде си легенда на Манчестър Сити

Той публикува прочувствено съобщение в Twitter след кончината на баща му: „Моят татко, моят герой. Обичам те! Благодаря ти за всичко! Всички сме покрусени от болката и твоята кончина. Благодаря на докторите, които помагаха в последните дни в битката за с болестта“, написа Нийл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА