Last news in Fakti

22 Май, 2024 07:30 1 207 0

Реал Мадрид се опитва да нанесе още един удар по ПСЖ

  • реал мадрид-
  • псж-
  • футбол-
  • лил-
  • лени йоро

Йоро направи впечатление през изминалия сезон, в който записа общо 44 мача с екипа на Лил

Реал Мадрид се опитва да нанесе още един удар по ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид се опитва да привлече защитника на Лил Лени Йоро. Младокът се смята за сигурно ново попълнение на Пари Сен Жермен, но агентът му Жорже Мендеш е готов да развали споразумението с парижани, за да уреди трансфер на 18-годишния талант на “Сантиаго Бернабеу”.

Йоро направи впечатление през изминалия сезон, в който записа общо 44 мача с екипа на Лил. Той има договор с “песовете” до 2025 година, а клубът се съгласи да го продаде на ПСЖ за сума между 50 и 60 млн. евро. В сделката може да бъде включен и братът на Килиан Мбапе - Итън.

Реал Мадрид също следи Йоро от доста време. От кралския клуб са предложили по-изгодни условия както на бранителя, така и на Лил.

Испанският гранд скоро ще обяви привличането със свободен трансфер на Килиан Мбапе, който вече се сбогува с ПСЖ. Ако купят и Лени Йоро, “белите” ще нанесат нов удар по френския гранд.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА