Last news in Fakti

24 Май, 2024 14:28 2 596 2

Първото ново попълнение на Арне Слот в Ливърпул!

  • арне слот-
  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол

Веднага след назначението на специалиста започнаха и спекулациите за това кои футболисти ще останат при „червениет” и кои ще си тръгнат

Нидерландецът Арне Слот официално бе обявен за наследник на Юрген Клоп в Ливърпул и ще започне работа на „Анфийлд” на 1 юни.

Веднага след назначението на специалиста започнаха и спекулациите за това кои футболисти ще останат при „червениет” и кои ще си тръгнат. Двама вече го направиха – Жоел Матип и Тиаго Алкантара се сбогуваха с феновете на мърсисайдци, като техните договори няма да бъдат подновени.

В същото време се заговори и за предстоящите входящи трансфери, като дори вече се твърди, че Ливърпул има договорка с нов футболист, чието пристигане на „Анфийлд” е било прието с охота от Слот.

Става дума за крилото на ПСВ Айндховен – Йохан Бакайоко. Според информациите в Нидерландия, Ливърпул е готов да плати над 55 млн. паунда за белгийския национал. 21-годишният футболист играе като крило отдясно, като силният му крак е левият. Мнозина вярват, че Бакайоко може да бъде заместникът на Мохамед Салах в бъдеще. Египетският национал вече обяви, че ще остане в Ливърпул и през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Холандец добър треньор

    7 1 Отговор
    няма.Това са извратени в мозъка и мисленето си създания.Вечно сърдити и мания към оригиналничене. Особено в Премиер лигата никак не се връзват.
  • 2 Ринус Микелс

    3 4 Отговор
    Разби руснаците на европейското на финала с 2:0....а гола на Марко ван Бастен е кошмар за руския вратар....Дасаев.