Last news in Fakti

24 Май, 2024 21:29 1 319 0

Манчестър Юнайтед има списък с четирима кандидати за нов мениджър

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Маурисио Почетино, който напусна Челси тази седмица, води списъка, а в него са още Томас Тухел, Киърън Маккена и Томас Франк

Манчестър Юнайтед има списък с четирима кандидати за нов мениджър - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е изготвил списък с четирима кандидати за нов мениджър, ако се стигне до раздяла с Ерик Тен Хаг, съобщават медиите на Острова.

Маурисио Почетино, който напусна Челси тази седмица, води списъка, а в него са още Томас Тухел, Киърън Маккена и Томас Франк.

От Юнайтед твърдят, че не е взето решение за бъдещето на Тен Хаг, а също и че съботният финал за ФА Къп срещу Манчестър Сити няма да определи начина им на действие.

Въпреки това клубът беше принуден да ускори плановете си, след като Почетино стана свободен и тази седмица са се провели разговори с представители на аржентинеца, твърдят запознати с делата на специалиста.

Тухел пък напуска Байерн Мюнхен и има интерес да се завърне във Висшата лига. Киърън Маккена не се очаква да подпише нов договор с новака Ипсуич, а интерес към него има и от страна на Брайтън и Челси. Томас Франк е начело на Брентфорд от 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА