Last news in Fakti

28 Май, 2024 11:20 1 120 2

Двама от новите шефове вече са сигурни за ЦСКА

  • михаил александров-
  • иван славов-
  • футбол-
  • черно море

Двамата са подписали своите договори

Двама от новите шефове вече са сигурни за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Михаил Александров и Иван Славов, които ще участват в структурните промени в ЦСКА след края на този сезон, вече са официално ангажирани с клуба. Двамата са подписали своите договори, а доказателство за техните ангажименти бе и присъствието на Александров на последните две срещи на отбора, където той бе забелязан в компанията на изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев. При загубата на ЦСКА с 0:1 от Локомотив Пловдив на стадион „Лаута“, при тях бе и Славов.

Последният се очаква да поеме ролята на главен скаут на ЦСКА, след като преди това е работил в същата позиция в клубове като АПОЕЛ Никозия на Кипър и ОФИ Крит в Гърция. Преди това, Славов е бил анализатор в националния отбор, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив.

Относно Михаил Александров, той ще заеме важна директорска позиция в ЦСКА, отговарящ не само за спортните, но и за инфраструктурните проекти в клуба. Александров, възпитаник на клуба, ще приложи практически знанията си от престижната програма за мениджмънт MIP на УЕФА, завършена от него миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туйто!

    3 1 Отговор
    Хаха... Цяла армада шефове, подшефове и шефчета в геометрична прогресия, чинно подредени на хранилка , а добрите им футболисти се унижават да искат повишение на заплатите си. Срамота!
  • 2 Гелосания Мишо

    5 1 Отговор
    надали ще свърши работа.Много генерали,малко войници.