Last news in Fakti

28 Май, 2024 13:00 648 0

Станислав Генчев води преговори с Левски на "Герена"

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • левски

Досегашният треньор на Крумовград бе обявил, че води преговори със "сините", като явно те продължават и в момента

Станислав Генчев води преговори с Левски на "Герена" - 1

Станислав Генчев е бил тази сутрин на "Герена", където се е срещнал с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителния директор на клуб Даниел Боримиров. Досегашният треньор на Крумовград бе обявил, че води преговори със "сините", като явно те продължават и в момента.

Самият Генчев направи фурор с Крумовград, като още в дебютния сезон на клуба завърши на шеста позиция и бе направил серия от 15 поредни мача без допуснато поражение. Именно добрата работа на младия специалист е грабнала окото и на ключовите фигури в Левски.

Очакванията са да се стигне до договорка в следващите дни и Станислав Генчев да е новият треньор на "сините", като в екипа му ще влязат Живко Миланов, Дарко Тасевски и Йордан Господинов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА