Last news in Fakti

28 Май, 2024 11:40 1 696 6

Поставиха задача на Сираков да вкара 10 милиона лева в Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • трансфер-
  • генерален спонсор

Босът на "сините" вече действа по въпроса, като е задвижил продажбата на Хосе Кордоба

Поставиха задача на Сираков да вкара 10 милиона лева в Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Наско Сираков е получил задача от генералния спонсор на клуба да вкара в касата на Левски между 8 и 10 милиона лева от трансфери, съобщава БЛИЦ.

Босът на "сините" вече действа по въпроса, като е задвижил продажбата на Хосе Кордоба. Панамецът е с единия крак в Рейнджърс. Шотландците имат споразумение с български отбор, което засега се пази в тайна.

Варират най-различни суми. Със сигурност обаче Левски ще прибере минимум 2,5 милиона евро, което прави 5 милиона лева.

Останалите пари се очакват от други изходящи трансфери. Наско вече е поставил на тезгяха още футболисти, за които ще вземе немалко пари. Така например Рикардиньо е искан усилено от Виктория Пилзен и руския Урал. Там постъпленията ще са поне 1 милион евро.

В Левски са пристигнали оферти и за други двама асове - Цунами и Асен Митков, разбра още БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електра

    11 5 Отговор
    Дано а Надали та Наско Сираков е хазартно Зависим

    Коментиран от #3

  • 2 Виц на деня

    10 2 Отговор
    😂😂😂😂😂😂😂😅😅
  • 3 Саса

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Електра":

    Разчиташ на максимата- една лъжа повторена сто пъти, да стане истина.... Над 80 процента от феновете на Левски, са плътно до Сираков... Една малка групичка от Сдружението ( което наброяваше 1500 човека,, днес едва около 400 човека) сте противници, като абсюлютни наивници, да събираме по 50 лв и да издържаме отбора- невъзможно сър....
  • 4 д-р Хаус

    13 3 Отговор
    Вече и на будалите стана ясно кой управлява Левски. Не е Раев, а спонсора! След като спонсора нарежда да се продават играчи и да се акумулират пари, то най -добре да я закрият тая длъжност "мажоритарен собственик". Раев, Боримиров и още 1-2 с само за фасада там. Той и Стоилов им го каза, но те се направиха на обидени. Да не говорим, че според т.нар. договор за управление, спонсора искаше да прибира по 10% от приходите. Казват че щели да го прекратят, ама кой знае дали е вярно. Това че настоява да продадат играчи за 10млн мекара да се съмнявам, че просто иска да вземе 1млн от Левски. Изобщо не го е грижа, че догодина Левски ще е още по-зле като игра и резултати

    Коментиран от #6

  • 5 Митков е зле

    5 3 Отговор
    Асен Митков и без пари ще го дадем. Тотален некадърник. Всеки втори пас е грешен и потенциален гол за противника.
  • 6 Факт

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "д-р Хаус":

    ф АКТ