Last news in Fakti

30 Май, 2024 18:20 2 471 1

Ръководството на Ман Сити е поставило краен срок на Гуардиола

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • футбол

Близките отношения на мениджъра с футболния директор Чики Бегиристайн гарантират, че той има свободата да реши как и кога да напусне

Ръководството на Ман Сити е поставило краен срок на Гуардиола - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Сити е поставило краен срок на Пеп Гуардиола за окончателното решение за бъдещето му на фона на разговорите за напускане през 2025 година.

Близките отношения на мениджъра с футболния директор Чики Бегиристайн гарантират, че той има свободата да реши как и кога да напусне.

Според ESPN, Гуардиола е склонен да си тръгне след Световно клубно първенство през 2025 г. От клуба настояват окончателното решение да бъде ясно до Коледа, за да има достатъчно време за планиране и наемане на нов треньор.

След победата с 3:1 над Уест Хем в последния кръг на Висшата лига, която осигури рекордна четвърта поредна титла на тима, Пеп Гуардиола призна, че е „по-близо до напускане, отколкото до оставане“. Той също така изрази чувство на умора и липса на мотивация да се подготви за новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    0 0 Отговор
    Изморил се е от трошене на пари.3 милиарда опука за 1 шампионска европейска титла.