Last news in Fakti

1 Юни, 2024 11:23 1 499 8

Ръководството на ЦСКА: Започва чистка!

  • цска-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • чистка-
  • селекция-
  • футболисти

„Червените” загубиха решителния бараж за класиране в Лига на конференциите с 0:2 от ЦСКА 1948

Ръководството на ЦСКА: Започва чистка! - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА обяви, че клубът ще освободи редица футболисти от първия отбор след проваления сезон и пропуснатата възможност тимът да се класира в европейските клубни турнири.

„Червените” загубиха решителния бараж за класиране в Лига на конференциите с 0:2 от ЦСКА 1948, а двубоят на националния стадион „Васил Левски” бе белязан от много неприятни сцени в самия му край.

Ултраси на домакините нахлуха на терена и прекъснаха мача за близо двадесет минути. В крайна сметка обаче срещата се доигра.

След нейния край, от ръководството на ЦСКА обявиха, че старши треньорът Стамен Белчев и екипът му си тръгват, а подобна съдба очаква и редица играчи от първия отбор.

„В края на сезона ще се разделим с голяма част от футболистите с изтичащи договори, като сериозно ще преразгледаме и част от съществуващите контракти на някои играчи. Официален списък с онези, с които се разделяме, ще получите в рамките на няколко дни. Оттук нататък фланелката на ЦСКА ще носят само хора, които осъзнават чия емблема защитават и за каква институция влизат в битка”, написаха от ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    6 4 Отговор
    кво можеш да изчистиш от отбор , с нелоши индивидуалисти , но ,,изтърван,, отдавна?няма гръбнак , на който да градиш! или трябва да оставиш само юношите , или ще пробият още 1 дъно/ Гришата може да е всякакъв , но направи ЦСКА реална конкуренция на Лудогорец за титлата!/ЦСКА и Левски трябва вече да свикват , че не е както навремето да крадат футболисти от цяла БГ и да се правят на велики , а да сменят стъпката , и да не дразнят благодетелите си..поздрави от Черно Море и ТИЧА-искам да бием тука силни ,,столичани,,
  • 2 Булба67

    6 1 Отговор
    Почнете от ,,черните" звезди!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пурко

    6 1 Отговор
    Подобни лакърдии слушаме от ЦСКА и Левски всяка година. Все почват чистки, все ще градят нов отбор и накрая все нищо. Затова и Лудогорец още бая време ще е шампион
  • 5 Гост

    3 1 Отговор
    Чистка ще има не когато заменят едни чуждоземни анонимници с други /Юга с Уест намример/, а когато изринат цялата из.ет от агитката, същите получат
    присъди и забрана да посещават стадиони /не повече от 100 татуирани шкембаци са/, забранят всякакви "пироефекти", наказателна отговорност за
    нарушители, започнат да залагат само на родени в България футболисти и доказани, като футболисти родни треньори, пък ако ще и при аматьорите да ги пратят заради ексцесиите! Не е работа на феновете да раздават "правосъдие"! Имат право да подкрепят, освиркват отбора, бойкотират мачове, щом не им харесва играта и управлението на клуба! Ако пък искат да помогнат - да станат футболисти или създадат такива, годни да играят за клуба, купят акциите и управляват клуба, да направят дарение или нещо друго полезно, а не да търсят саморазправа с жилеза, камъни и да рушат имущество... Всеки нормален човек трябва да умее да приема успехи и неуспехи, които са неизбежни при всеки един отбор! Обратното е комплексарщина и психично отклонение!
  • 6 Бамбука

    2 2 Отговор
    Откъде ще ги внесете тези "отговорни патриотично " настроени ? Африка е голям континент, но първо ще трябва да ги образовате.
  • 7 кУмУнист

    3 2 Отговор
    Закривай. Ако трябва пак фалирайте отбора и си направете нов, че тези футболисти които имат все още договори и ще ги гоните ще ви излезнат няколко милиончета
  • 8 фенове на ЦСКА

    1 2 Отговор
    Първо трябва да се продадат всички футболисти за да се довърши бързо новия стадион. След това да се направи качествен подбор. През това време от школата на ЦСКА ще блеснат нови звезди.