Last news in Fakti

3 Юни, 2024 10:27 1 438 3

Григор Димитров влезе в елитна компания

  • григор димитров-
  • ролан гарос-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт

В битка за място на полуфиналите в Париж Димитров, който е с баланс 28-8 за 2024 година, ще се изправи срещу Яник Синър

Григор Димитров влезе в елитна компания - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров влезе в елитна компания след класирането си за четвъртфиналите на “Ролан Гарос”. Той е един от едва шестимата активни играчи, достигали четвъртфиналите на всичките четири турнира от Големия шлем и деветте от веригата “Мастърс 1000”. Останалите в списъка са Новак Джокович, Рафаел Надал, Анди Мъри, Даниил Медведев и Марин Чилич.

Григор е и един от вече четиримата с четвъртфинал на 13-те големи турнира плюс титла от Финалите на АТР. Другите, които могат да се похвалят с подобно постижение, са Джокович, Мъри и Медведев.

В битка за място на полуфиналите в Париж Димитров, който е с баланс 28-8 за 2024 година, ще се изправи срещу Яник Синър.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пхахаха

    2 12 Отговор
    Още ли се прави на тенисист ?

    Коментиран от #2

  • 2 За него

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пхахаха":

    не знам, ама ти гаранция се правиш на разбирач.
  • 3 Артилерист

    8 0 Отговор
    Браво на Григор Димитров! Той достойно представя България на световния спортен подиум. Не разбирам що за българи са тези, които го обиждат и ругаят. Освен, ако не са от организационния състав на софийския тенис турнир. Григор престана да идва на този турнир, защото, както го обясни една от сестрите Малееви, организаторите си правят актив(и пари) за негова сметка. Типично български тарикатщини на дребно...