Last news in Fakti

3 Юни, 2024 13:58 1 202 1

Куриозен момент на празненството на Реал в Мадрид

  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • полиция-
  • даниел карвахал-
  • мариано карвахал

Като част от мерките пред рейса имаше конна полиция

На куриозен момент станаха свидетели хората, които в неделната вечер следиха празненството на Реал Мадрид по случай триумфа в Шампионската лига. Както обикновено в такива случаи, тимът на Карло Анчелоти се качи на открит автобус, който премина през редица ключови места на испанската столица, за да финишира обратно на “Сантиаго Бернабеу”.

 За това дейно помогна полицията, която се грижеше за реда. Като част от мерките пред рейса имаше конна полиция, а един от служителите беше бащата на футболиста Даниел Карвахал - Мариано Карвахал.

Защитникът беше човекът, който вкара важния първи гол във финала срещу Борусия (Дортмунд), който помогна много за последвалата победа с 2:0. Та неговият татко беше на смяна него ден и имаше честта да ескортира автобуса на шампионите.

Направи впечатление, че Мариано Карвахал сдържаше емоциите и видимо беше притеснен от интереса на хората към него. В един момент обаче синът му взе трофея, за да си направят двамата обща снимка.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Лопата с чип⚜️

    8 0 Отговор
    Карвахал е мадридист от 12 годишен и абсолютна легенда!!Прекеасно е че е успял да сподели този момент с баща си!