Last news in Fakti

10 Юни, 2024 08:30 749 2

Франция се провали преди Европейското

  • франция-
  • футбол-
  • канада-
  • евро 2024-
  • контрола

"Петлите" завършиха 0:0 с Канада в Бордо

Франция се провали преди Европейското  - 1
Снимка: БГНЕС

Франция се провали в последната си контрола преди Евро 2024 в Германия, след като завърши 0:0 с Канада в Бордо.

Двата тима си размениха по едно полувреме, като „петлите“ бяха по-силни през първото, а Канада през второто.

Франция се провали преди Европейското

Французите създадоха първо добро положение в 10-ата минута, когато Нголо Канте получи пас в наказателното поле и стреля незабавно, но Максим Крепеау направи чудесно спасяване.

Натискът на „петлите“ продължи, а Антоан Гризман, Осман Дембеле и Оливие Жиру имаха няколко шанса, но до гол не се стигна.

Франция се провали преди Европейското

Малко след почивката Лиъм Милър се измъкна до границата на наказателното поле, стреля опасно, но топката се удари в гредата. Мачът продължи сравнително равностойно, а в 74-ата минута на терена се появи Килиан Мбапе, който бе оставен на резервната скамейка, тъй като имаше болки в гърба преди мача.

Франция се провали преди Европейското

В 83-ата минута Мбапе падна в наказателното поле, домакините поискаха дузпа, но реферите взеха решение, че играта продължава. Пет минути след това Мбапе стреля от границата на наказателното поле, но топката мина над вратата.

В даденото от съдията продължение Коло Муани стреля с глава от около 6-7 метра, но изпрати топката в аут. Малко след това Мбапе направи индивидуален пробив и би от границата на наказателното поле, но Крепеау отново спаси и сложи точка на спора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеко сифоня

    2 1 Отговор
    На франсетата провалите им станаха навик.
  • 2 Гост

    1 1 Отговор
    Тези французи много са тъмни . И какви имена само все едно четеш книга за африкански имена .