10 Юни, 2024 11:20 1 042 3

Шеф в Байерн Мюнхен с критика към преминаването на Килиан Мбапе в Реал Мадрид

  • байерн мюнхен-
  •  макс еберл-
  • реал мадрид-
  • килиан мбапе-
  • футбол

Винаги можеш да станеш по-алчен човек за пари

Шеф в Байерн Мюнхен с критика към преминаването на Килиан Мбапе в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС


Спортният директор на Байерн Мюнхен Макс Еберл реагира негативно на преминаването на нападателя Килиан Мбапе в Реал Мадрид.

„Винаги можеш да станеш по-алчен човек за пари, но всеки, който е алчен за пари, постепенно ще се превърне в пирон в ковчега на футбола“, цитира Suddeutsche Zeitung думите на Еберл. Той отбеляза, че става дума за стотици милиони, като добави, че това не го прави позитивен. „Преди клубовете имаха полза. Парите останаха в обръщение, но сега стават все по-малко”, добави той.

25-годишният французин ще играе под номер девет за тима от Мадрид. Очаква се след напускането на полузащитника Лука Модрич нападателят да заеме номер десет. Мбапе е шесткратен шампион на Франция с ПСЖ. Заедно с националния отбор на страната си той стана световен шампион през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МисиркоФ

    1 0 Отговор
    колко кинти се тръшнаха за тоя ?? каква му е заплатата ???
  • 2 Ха ха

    9 0 Отговор
    Със сигурност в ПСЖ взимаше ,а и щеше да взима повече.Но ШЛ щеше да е мираж за него,както и Златната топка.
  • 3 Тома

    2 0 Отговор
    Ако беше за пари щеше да отиде веднага при арабите.Толкова години в псж няма шампионска титла от кеш а има футболисти от Реал с по 6