Last news in Fakti

14 Юни, 2024 10:20 747 2

Генчев с пълен контрол над селекцията на Левски

  • левски-
  • станислав генчев-
  • футбол-
  • наско сираков-
  • селекция

Легендарният голмайстор изрично е уточнил, че не иска по никакъв начин да се меси около избора на нови попълнения

Генчев с пълен контрол над селекцията на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Левски Станислав Генчев е тотален властелин над селекцията на отбора. „Мач Телеграф“ научи, че собственикът на „сините“ Наско Сираков е дал на наставника пълен контрол над избора на нови футболисти.

Легендарният голмайстор изрично е уточнил, че не иска по никакъв начин да се меси около избора на нови попълнения.

От „Герена“ разкриха, че Станислав Генчев все пак пита Сираков за всеки набелязан, но босът единствено споделя мнението си без да го налага под никаква форма.

Според изданието, Станислав Генчев се е превърнал във фигура номер 1 за селекцията, след като преди това е скъсал списъка с набелязани футболисти от предишния треньор Николай Костов. Последният е бил селектирал около 15 играчи, от които да се изберат новите по време на паузата между сезоните. Голяма част от тях са били бразилци, набелязани от Краси Петров, който ходи до страната на кафето, за да търси евентуални попълнения. Той обаче е издирвал футболисти по критерии, поставени от Николай Костов.

Генчев е обявил, че на „Герена“ ще се промени коренно схемата на „сините“, наложена от бившия треньор, а това предполага съвсем различни изпълнители.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    4 2 Отговор
    Добър треньор, който ще бъде фасада на пазителя-"титан".
    Няма как да си успешен, като зад гърба ти са Таки-Маки/Боримиров и изявеният хазартаджия. Нож в гъбра и подмолни шашми на всеки сантиметър. Това Генчев не го ли знае?!
  • 2 Рибка

    0 0 Отговор
    А РЕКЕТ ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ДА Е.....!?