Last news in Fakti

14 Юни, 2024 10:40 702 0

Ботев Пд стяга здрава селекция, подгони трансферни цели на ЦСКА

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • цска-
  • лига европа

Става дума за Станислав Иванов от Арда и Андрей Йорданов, който вече е свободен агент, а за последно игра в Пирин

Ботев Пд стяга здрава селекция, подгони трансферни цели на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на Купата на България по футбол Ботев Пловдив стяга здрава селекция за участието си в Лига Европа и за целта ръководството на „жълто-черните“ кръстоса шпаги с колегите си от ЦСКА за две от най-важните трансферни цели на „червените“. Става дума за Станислав Иванов от Арда и Андрей Йорданов, който вече е свободен агент, а за последно игра в Пирин.

Юношата на Левски е преследван от ЦСКА вече близо година. От Арда обаче са непреклонни, като му търсят 250 хиляди евро. „Червените“ не са готови да извадят толкова пари за Стаси, от което са напът да се възползват от Ботев Пд, пише „Мач Телеграф“.

„Канарчетата“ имаха афинитет към крилото на ЦСКА 1948 Педриньо, но той стува много повече, което накара шефовете на клуба да се насочат към Станислав Иванов.

Колкото до Андрей Йорданов, то той се считаше за сигурен нов в ЦСКА, заедно с Иван Тасев. В крайна сметка обаче промените на върха при „червените“ забавиха подписването на договора и Ботев Пд е излязъл с конкретна оферта към свободния агент.

Андрей Йорданов, който е племенник на бившия нападател на ЦСКА Евгени Йорданов, беше считан за новия ляв бек на ЦСКА, но това може да се промени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА