Last news in Fakti

1 Юли, 2024 11:00 881 4

Рикардиньо се сбогува със съотборниците си в Левски

  • рикардиньо-
  • левски-
  • футбол

Бразилецът пътува отделно от тима

Рикардиньо се сбогува със съотборниците си в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Централният нападател Рикардиньо се сбогува със съотборниците си в Левски. Това се случи в събота преди контролата срещу новака в елита Септември. Бразилецът пътува отделно от тима. Той пристигна на "Георги Аспарухов" със служебния си автомобил.

Както е известно, Рикардиньо е пред договор с Виктория Пилзен. Той трябва да пътува за Чехия днес, където ще премине медицински прегледи.

Ако резултатите от тях са добри, то играчът ще парафира личния си контракт. Двата клуба вече се разбраха за сделката. Направиха го още в петък. Трансферът ще е на стойност над 1 милион евро, но на "Герена" няма да приберат всичките пари.

Рикардиньо е вторият нападател, който напуска това лято Левски, след като на Билал Бари не бе предложен договор, пише "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    3 0 Отговор
    Средна класа футболист.Левски трябва да са доволни от продажбата му за такива пари.Ако се постараят както трябва,в Бразилия ще намерят няколко такива,млади и перспективни,за да успеят спечелят пари от последващи трансфери.Близкото бъдеще на отбора би трябвало да бъде като място,където се утвърждават млади футболисти извън ЕС и печалби от продажбите им.И така,докато си оправят финансовото състояние дотолкова,че да могат да си позволят треньор и футболисти за сериозни постижения.Иначе никога няма да излязат от това блато.Поне аз виждам това като най-реален път за излизане от многогодишната криза.
  • 2 Развийш ли

    3 0 Отговор
    Абе давайте път на нашите талантливи младежи Стига далавери с посредствени чужденци

    Коментиран от #4

  • 3 Алигатор

    2 0 Отговор
    Само Левски
  • 4 Сандо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Развийш ли":

    Да де,ама къде е далаверата?А толкова много паразити има!