Last news in Fakti

3 Юли, 2024 09:59 428 0

Левски и Черно море се срещат в контрола

  • левски-
  • черно море-
  • футбол

И за двата отбора това е трета проверка от старта на лятната подготовка

Левски и Черно море се срещат в контрола - 1
Снимка: БГНЕС

Левски се изправя срещу Черно море в контролна среща от лятната подготовка и на двата отбора. Двубоят е днес от 18:00 часа на Градския стадион в Правец.

За "сините" това ще бъде трета проверка. До момента бяха победени Спартак Плевен с 2:0 и Септември София с 5:0. Треньорът Станислав Генчев може би отново няма да използва Асен Митков, който едва вчера поднови тренировки с основната група.

В следващите часове се очаква да бъде обявен и трансферът на Рикардиньо във Виктория Пилзен.

За Черно море това също ще бъде трети спаринг по време на подготовката до момента. Варненци победиха с 1:0 Фарул Констанца, а след това отстъпиха с 2:5 на Ботев Пловдив в мач.

Първоначалната договорка между двата клуба беше срещата днес да се играе в четири полувремена по 30 минути, но впоследствие това беше променено и двубоят ще е от две полувремена по 45 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА