Last news in Fakti

3 Юли, 2024 11:30 1 455 1

Левски е близо до пети трансфер

  • левски-
  • рикардиньо-
  • футбол-
  • станислав генчев

На “Герена” са получили важно “да”

Левски е близо до пети трансфер - 1
Снимка: БГНЕС


Левски е близо до пети трансфер, пише “Мач Телеграф”. На “Герена” са получили важно “да”. И то е дошло от нападател, който трябва да замени Рикардиньо. Последният е на часове от подпис с Виктория (Пилзен). “Сините” обаче са успели бързо да намерят човек, който да застане до Алекс Колев. Този футболист няма да заема квота за играч извън ЕС.

Новият треньор Станислав Генчев бе поставил като цел номер 1 привличането на опорен халф. Неговата мечта е да има висок футболист, който да наподобява на Андриан Краев.

Освен това, след контролата със Септември (София) дойде и идеята, че трябва да се търси на всяка цена още един централен бранител.

Нападателят, с който са се разбрали “сините”, ще изпревари другите две трансферни цели. Както е известно, селекцията на Левски стартира още в края на миналото първенство, когато беше привлечен Майкон. Второто ново попълнение също е краен защитник - Алдаир. Алекс Колев пък стана новак номер 3 на “Герена”, а през миналата седмица от клуба се похвалиха и с нов вратар - Матей Маркович.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само Левски

    4 0 Отговор
    в българия няма футбол . няма и съдии . симулира се футбол . затова няма българия на световно и сега на европейско . една голяма машина за нищо .