Last news in Fakti

3 Юли, 2024 09:00 884 1

Важни фигури в София заради преговори с Везенков

  • александър везенков-
  • сакраменто кингс-
  • торонто раптърс-
  • баскетбол-
  • спорт-
  • олимпиакос

В столицата са дошли спортният директор Христос Бафес и вицепрезидентът Джордж Синдилиас

Важни фигури в София заради преговори с Везенков - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на най-добрия български баскетболист Александър Везенков продължава да бъде неясно, след като Сакраменто Кингс го прати в Торонто Раптърс при размяна, а няколко европейски отбори искат да привлекат 28-годишното крило. Сред тях са Олимпиакос, Панатинайкос и Ефес Анадолу. Говори се и за вероятна нова размяна в НБА с участието на Спортист №1 на България за 2023 г.

Две от най-важните фигури в Олимпиакос са пристигнали в София за преговори с Везенков и неговото семейство, съобщават гръцките издания „LiveSport“ и „SportsDNA”. В столицата са дошли спортният директор Христос Бафес и вицепрезидентът Джордж Синдилиас. Тяхната задача е да уредят завръщането на баскетболиста при „червено-белите“, където игра преди да отиде в НБА през миналото лято.

В същото време Торонто Раптърс постави под съмнение бъдещето на Везенков в отбора и то с публикация в социалните мрежи, с която го приветства с добре дошъл в клуба. Българинът е изобразен на фона на силуетите на небостъргачите в Торонто през нощта, но на екипа на Александър не не вижда състезателен номер.

„Добре дошъл в семейството, Саша“, написаха от Торонто в „Х“ и добавиха емотикон за ръкостискане.

Това предизвика много фенове да започнат да питат в социалната мрежа защо Александър Везенков е без номер и дали не се готви сделка с негово участие.

В същото време другият играч, привлечен в тима при сделката със Сакраменто Кингс Девиън Мичел е посрещнат по различен начин. На неговия екип има №45, а текстът „Девиън Мичъл. Раптър“ е придружен с емотикон на динозавър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фйик

    1 0 Отговор
    Що занимавате хора с тоя пропаднал некадърник?