10 Юли, 2024 09:59 632 1

Наш национал може да премине в първенство от топ 5

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • нант

Кръстев бе част от отбора на Левски, с който спечели Купата на България през 2022 г.,

Наш национал може да премине в първенство от топ 5 - 1

Българинът Филип Кръстев може да премине в отбора на Нант, твърди авторитетното френско издание L‘Equipe.

Кръстев бе част от отбора на Левски, с който спечели Купата на България през 2022 г., а след това замина за САЩ, където носи фланелката на ФК Лос Анджелис.

Той бе на крачка от спечелването на златен медал от американската Мейджър Лийг Сокър, но загуби финала през декември срещу Кълъмбъс Крю s 1:2.

После българинът се завърна в Европа, където се присъедини към нидерландския Цволе. Там той изигра 14 мача, вкара 2 гола и направи 1 асистенция през пролетта.

Отборът на Нант от своя страна избегна на косъм изпадането от френската Лига 1 през последните два сезона, а в два последователни сезона - 2021/2022 и 2022/2023 игра финал за Купата на Франция.

В първия случай бе надвит тимът на Ница с 1:0, а на следващата година последва разгромна загуба с 1:5 от състава на Тулуза.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.