13 Юли, 2024 19:30 1 163 2

Лео Меси преди финала на Копа Америка: Пихме мате и играхме карти

  • аржентина-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • копа америка

Много по-спокоен съм, отколкото бях след всичко, което преживяхме през последните няколко години

Лео Меси преди финала на Копа Америка: Пихме мате и играхме карти - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Аржентина - Лионел Меси, разкри какво правят той и съотборниците му в очакване на финала за Копа Америка. За него това ще бъде 10-ти финал в кариерата му с националния отбор на Аржентина, включително олимпийския и младежкия отбор.

"Много по-спокоен съм, отколкото бях след всичко, което преживяхме през последните няколко години. Опитвам се да се забавлявам повече със случващото се и да изживея всеки момент пълноценно, да не забързвам темпото, просто да живея в момента, а когато дойде финалът, ще се концентрираме върху играта.

Гледахме мача Уругвай – Колумбия. Знаехме, че ще бъде трудно с всеки отбор. Колумбия не е губила отдавна, има добри играчи - много бързи и динамични. Финалът винаги е различен мач.

Когато сме в националния отбор, обикновено си лягаме късно, защото винаги има какво да се кажем. Предната вечер си говорихме дълго, пихме мате и играхме карти. Но се наспахме добре“, каза Меси в интервю за Fox.

Срещу Колумбия Меси заедно с Ди Мария и Отаменди ще изиграят последния си мач на Копа Америка.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК 🐱

    12 1 Отговор
    много свястно момче , личи си , че е добряк, с добро сърце /за разлика от клоуна Роналдо..

    Коментиран от #2

  • 2 Палячо

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК 🐱":

    По какво си личи, че е табуретка като тебе 😂