17 Юли, 2024 15:45 1 979 2

Тенисист получи смразяващи заплахи: Мъртъв си, кучи сине! Ще стрелям с куршум в главата ти

  • александър мюлер-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • заплахи

Надявам се цялото ви семейство да умре от рак

Тенисист получи смразяващи заплахи: Мъртъв си, кучи сине! Ще стрелям с куршум в главата ти - 1
Снимка:

Смразяващи заплахи за живота си е получил френският тенисист Александър Мюлер в социалните мрежи.

"Кучи сине, ти си мъртъв. Ще умреш, защото ще стрелям с куршум в главата ти. Мъртъв си, кучи сине", започват съобщенията, изпратени на Мюлер. "Надявам се цялото ви семейство да умре от рак", гласят заканите към спортиста.

Опасните послания идват от разгневен фен след загуба на 103-ия в света на турнира в Швеция от казахстанеца Денис Евсеев. По всяка вероятност привърженикът е заложил за победа на Мюлер, но е останал крайно разочарован от поражението на французина.

Това не е първият случай на подобни заплахи към елитен тенисист. Преди година чилиецът Кристиан Гарин разкри, че е получил над 1000 сплашвания.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    2 1 Отговор
    Да ама и мюлер е заложил на загуба че фена да не се тревожи
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор
    Като не разбирате съществото на залагането,защо залагате?????Оставете баровците на такива като мен,те са 1/1000000........Хазарта тогава просто ще бъде спрян от самите букмейкъри.Разберете това е игра на ПРОцент,а не на пари.ПАрите са чиповете!Не можеш от едно място да пускаш и пари за тоалетна и пари за залагане.ТОва са различни пера.Малкото прави голямото,ганчооооооо!ПС.Да вземат да гърмят и по ........Рууд......Днес загуби 6:3,6:3.......Никога не вземаш страна и тогава печелиш.Една стотинка да им вземеш ,вече си ги победил!Колкото сте зле на автомобили толкова сте зле и на всичко!На един младеж с потенциал в залагането му бях изпратил 200лв,джоб пара и даже дадох 4,25 за изпращането.........още имам,20лв да им взема за да избия тези 200......А,бе преди Евро24........