22 Юли, 2024 11:30 954 0

ЦСКА търси нов клуб на един от най-добре платените си играчи

  • амос юга-
  • футбол-
  • цска

След края на изминалия сезон се появиха слухове за възможна раздяла с играча

ЦСКА търси нов клуб на един от най-добре платените си играчи - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА е разговаряло с полузащитника Амос Юга относно бъдещето му в клуба. Един от най-добре платените играчи в отбора е бил уведомен, че клубът оглежда възможности за негов трансфер.

След края на изминалия сезон се появиха слухове за възможна раздяла с играча, но досега не бяха предприети конкретни мерки в тази насока. Все още е несигурно дали ЦСКА няма да прекрати едностранно договора му, ако не бъде намерен подходящ отбор за Юга. Това, обаче, би струвало значителна сума на клуба.

31-годишният Юга не взе участие в първия мач от новата кампания срещу Лудогорец в Разград поради контузия в петата. Същата травма има и Емануел Шакич, който дори носи специален ботуш за по-бързо оздравяване. Въпреки здравословните проблеми, общото между двамата е, че от ЦСКА търсят начини да се разделят с тях.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА