23 Юли, 2024 08:00 1 149 0

Виктор Осимен се отдалечава от ПСЖ

  • виктор осимен-
  • псж-
  • футбол-
  • наполи

Ако някоя от страните не отстъпи, трансферът може да се провали

Виктор Осимен се отдалечава от ПСЖ - 1

Въпреки че Виктор Осимен вече се разбра с Пари Сен Жермен за личните си условия, преминаването му във френския гранд съвсем не е сигурно. Последните информации сочат, че преговорите между парижани и Наполи са зациклили и ако някоя от страните не отстъпи, трансферът може да се провали.

Преди няколко часа се е състояла среща между президентите на двата клуба Насер Ал-Хелаифи и Аурелио Де Лаурентис. В разговора са участвали и спортните директори Джовани Мана и Луис Кампос. Фабрицио Романо твърди, че на този етап от ПСЖ не са склонни да платят откупната клауза на Осимен в размер на 130 млн. евро и се надяват да включат един или двама свои футболисти в сделката.

От Наполи са поискали Кан-Ин Лий, но са получили категоричен отказ. ПСЖ предпочита да се раздели с Карлос Солер и Норди Мукиеле, но пък те не представляват интерес за “партенопеите”.

В следващите дни преговорите ще продължат. За ПСЖ е много важно да привлече Осимен, за да разполага с качествен голмайстор след раздялата с Килиан Мбапе, който облече екипа на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА