29 Юли, 2024 09:30 2 480 0

Треньорът на Ботев изригна и заплаши с напускане: Срам за Пловдив! (ВИДЕО)

  • ботев пловдив-
  • душан керкез-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • панатинайкос

Знам, че истинските ботевисти не биха направили подобно нещо

Треньорът на Ботев изригна и заплаши с напускане: Срам за Пловдив! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

На пресконференцията след равенството 3:2 с Локомотив Пд треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез сподели неприятен инцидент, който се е случил с приятелката на един от неговите футболисти. По нея е бил хвърлен домат, докато е разхождала кучето си в града, вероятно заради грешка, допусната от нейния любим на мача с Панатинайкос. Сърбинът определи това като голям срам и дори заплаши с напускане, ако се наложи.

"Искам да ви разкажа нещо. Когато играхме мача с Панатинайкос, нещо се случи и съм много разочарован. Тук в Пловдив се чувствам като у дома си. Респект към феновете на Ботев. Когато напусна, никога няма да забравя този град и този клуб. Но след мача с Панатинайкос, приятелка на един от моите играчи е разхождала кучето си и някой е хвърлил домат по нея от един ресторант. Това е срамно. Срамно е, че се случва в Пловдив. Заради неговите грешки в мача. Нямаше да говоря за това, може би онзи човек е бил пиян. Но смятам, че хората трябва да разберат, че когато обвиняваме някой, това може да настрои друг човек негативно и той за започне да хвърля домати по този начин. Може да се случи на други хора, може да се случи на жена ми...

Знам, че истинските ботевисти не биха направили подобно нещо. Не знам, може да е и фен на друг отбор, но това е факт и за мен подобно нещо не може да се случва в Пловдив. Аз заставам зад моя играч и ако трябва съм готов да си тръгна още днес. Това е недопустимо! Само защото някой е сбъркал в един мач, други хора да замерят жена му с домати. Това е подигравка. Подобно нещо може да се случи само в България и Сърбия. Само в нашите държави. Ние сме селяци всички - и сърби и българи. Искаме в Европа, как да отидем в Европа?

Сега ме питате защо не сме отложили мача. Ако бяхме спечелили обаче, щяхте да кажете "браво". Трябва да свикнем да играем в този ритъм. Може би след няколко седмици ще поискаме отлагане на някой мач, когато се натрупа умора, но днес се видя, че не сме уморени. Първото полувреме започнахме лошо, но през второто показахме много добра кондиция. И това е благодарение на моя щаб, който работи много сериозно. И отново казвам какво се случи - някой е хвърлил домат по приятелката на мой играч, това е срам за Пловдив", заяви афектираният Керкез.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА