2 Август, 2024 15:59 1 854 4

Ужасни новини в Ботев Пловдив

  • ботев пловдив-
  • панатинайкос-
  • футбол-
  • антъни уджа

В срещата с Панатинайкос (0:4) снощи нигерийският нападател и друго от новите попълнения - Андрей Йорданов, бяха принудително заменени заради контузии

Ужасни новини в Ботев Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Новата звезда на Ботев (Пловдив) Антъни Уджа ще отсъства от терените около половин година, обявиха от клуба.

В срещата с Панатинайкос (0:4) снощи нигерийският нападател и друго от новите попълнения - Андрей Йорданов, бяха принудително заменени заради контузии.

"След преминат ядрено-магнитен резонанс днес стана ясно, че Уджа има разкъсване на пателарно сухожилие. Нигерийският нападател ще се подложи на операция на коляното и ще отсъства от терените около половин година.

По-късно в двубоя и българският национал Андрей Йорданов се контузи, а проблемите за него бяха в лакътя. Прегледите днес показаха, че крайният защитник има фрактура. Той ще бъде с шина в следващите 20 дни, а след това ще започне възстановяване и тренировки.

Всички в Ботев пожелават скорошно възстановяване на Уджа и Йорданов, за да могат и двамата да продължат изявите си с „жълто-черната“ фланелка", написаха "канарчетата" в официалния си сайт.

Ботев отпадна от Панатинайкос от Лига Европа с общ резултат 1:6. "Жълто-черните" продължават в Лигата на конференциите, където ще срещнат босненския Жрински.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боли ме....

    0 1 Отговор
    У..... я за Уджа, ще си отворя една студена биричка.... Само ЦСКА!

    Коментиран от #2

  • 2 Гуцката

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боли ме....":

    За кое от двете викаш?
  • 3 Помак от микре

    0 0 Отговор
    Да отива калм.ка веднага на клизми и ке му мине казах
  • 4 До боли ме...

    0 0 Отговор
    СОКОЛИТЕ ВИ НАЕБ.ХА СЕГА БОЛИ ЛИ ТЕ ..........